Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/carlsond/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/carlsond/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/carlsond/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 30
Hjemmeside

CMS - Helt enkelt!

CMS - Måske løsningen?

Få en unik hjemmeside på nettet, som på den ene side er flot og avanceret, men på den anden side er nem for DIG at opdatere uden behov for en webmaster!

CMS - "Content Management System", kan være svaret på det problem mange står med. At man egentlig gerne vil have en hjemmeside, men ikke orker eller har lyst til at sætte sig ind i hjemmesideprogrammering.

Et CMS system er et system der groft sagt består af 2 dele på webhotellet: en offentlig del , altså det som kunderne ser, og en administrationsdel, som kun du ser. Administrationsdelen er en nem oversigt over de sider og menuer og andre ting, som findes på hjemmesiden. Dem kan man aktivere eller deaktivere. Flytte rundt på, slette eller oprette nye. I et CMS er det meget nemt lige at rette telefonnummeret i kontaktoplysninger, eller at sætte en helt ny side op. Man skal ikke have forstand på programmering eller lignende. Kan man finde ud af at skrive en mail eller skrive i en tekstbehandler, så kan man også administrere et CMS.

Den aller første opsætning af CMS-systemet kan dog være svær! Der skal laves/tages/behandles billeder. Der skal laves en plan over strukturen af menuer og over hvilke funktioner man ønsker. Skal der f.eks. være en mail-formular eller tilmelding til et nyhedsbrev?

Det er denne første opsætning, design og klargøring Carlsondesign kan udføre for dig. Vi har stor erfaring med det gratis CMS-system "Joomla", så det vil være dette system vi i første omgang vil anbefale. Men har du et ønske om et andet CMS-system, så er det intet problem.

En hjemmeside med Joomla-CMS kan vi lave for helt ned til Kr. 5.000. De fleste af vore kunder ønsker dog større funktionalitet og opsætning, og så skal man regne med Kr. 8.000 til Kr. 10.000.

"Almindelig" hjemmeside.

Måske vil du hellere have en hjemmeside uden CMS? For selvom CMS kan rigtig meget, så vil der altid være begrænsninger, når man bruger et færdig system!

Vi kan naturligvis også levere hjemmesider i ren HTML, hvis du skulle have et helt specielt ønske om design eller funktion som ikke kan opfyldes i et CMS. Du ønsker måske en helt unik funktionalitet, hvor vi vha. programmeringssproget PHP og med databaser kan specialprogrammere løsningen skræddersyet til dit behov. Det kunne være et særligt bookingsystem, overvågning af solceller eller bare et online budget. Mulighederne er her ubegrænsede.
Med HTML/PHP kan du til gengæld ikke selv rette eller opdatere hjemmesiden, med mindre du sætter dig lidt ind i sprogene. Og priserne for en hjemmeside i HTML/PHP kan derfor også svinge fra få tusind kroner til 100.000 kroner. Det kommer naturligvis an på den enkelte opgaves art.

Uanset hvilken løsning du vælger, kan vi naturligvis hjælpe dig med opdateringer og administration, hvis du ikke selv vil sidde med det. Der er mulighed for at betale fra gang til gang, men vi tilbyder også en abonnementsordning.

Hosting - pladsen til det hele

For at få en hjemmeside til at fungere på internettet, skal man for det første anskaffe sig et domæne - et navn - til hjemmesiden. Vi anbefaler at man som dansker får et domæne som ender på .dk ! Og vi sørger naturligvis for registrering af navnet!
Derudover skal man have plads til selve hjemmesiden og til de email-adresser man naturligvis kan få oprettet om ønsket. Vi anbefaler på det kraftigste, at man får og benytter "rigtige" emailadresser, der hører til ens eget navn. En virksomhed, der benytter hotmail- eller gmail-adresser kan være svære at tage helt seriøse.
"Pladsen" er det man populært kalder et "webhotel". Vi leverer naturligvis et webhotel der passer til din hjemmesideløsning. Og til alle løsninger får du første års webhosting gratis.